FREE shipping all around Indonesia | Ready stock | Money back guarantee | Re-sell & Return | Know more about this here.

Jessica Pearl Gold Anklet

Rp 1.036.347

In stock

An embodiment of charming and enthusiastic personality. Jessica will give you energy and courage just by wearing it.

Purchase this product now and earn 51,818 Points!
Detail
Weight (gr)

1.3

Color

yellow

Fineness (kadar)

37.5

Stamp

Au 9K

Reviews (6)

6 reviews for Jessica Pearl Gold Anklet

  1. Yulianti H.

    love it so much. a little bit too thin,but the model is super pretty.

  2. Paramitha Herman

    pengirimannya cepet, response tim AU juga baik, model dari gelang kakinya juga gemessh! cuma sayang ternyata tipiiis. mgkn next bisa ditambah gram nya. biar agak tebel. kalo dikaki kan rawan ya, takut putus kalo tipis begitu.

  3. nataliadyah

    Cute banget, udah lama nyari anklet belum ada yg cocok, pas pertama liat di aurum lab langsung jatuh hati

  4. vknee_apples

    Super cute! Agak kepanjangan sih di kaki ak, jd musti diakalin sdikit supaya ga melorot hehe

  5. Wulan Feitriani

    Cantik pake bangeett..

  6. Anonim

    Pembelian pertama, suka sekali ankletnya segemes itu. Bakal beli produk lainnya dari Aurum Lab.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.